12.06.2009

Stamley Cup - En ubetinget suksess!

Sluttspillet Stamley Cup ble avholdt like etter Stigaligaens avslutning. Det ble spilt to seminfinaler á best av 3 kamper. Første semifinale var mellom 2. og 3. plassene i Stigaligaen, Christian og Max. Max gikk knallhardt ut og vant første semifinale 4-0, men Christian slo tilbake med 2-0-seier i de to påfølgende kampene, noe som sendte ham til Stanley Cup-finalen med et stort glis.

I den andre semifinalen barket 4. plassvinner Magnus sammen med en Johnny som så ut til fortsatt å være i seiersrus etter Stigaligaseieren. I første kamp stod det 0-0 etter fullførte 2 minutter, og Sudden Death ble en realitet. Magnus fikk knallet inn seiersmålet og tok med seg selvtilliten inn i kamp nummer to, hvor det også ble 1-0-seier. Det avgjørende målet kom bare sekunder før slutt og var lekkert hoppende.

Det resulterte i en Stamley Cup-finale mellom Christian og Magnus. Også her kom Christian skjevt ut, med 0-2 i sekken før tjue sekunder var spilt i den første finalen, som han til slutt tapte 3-1. I kamp nummer to lå han også under 0-2, men denne gang klarte han å snu det til 3-2. I den siste kampen var det Christian som tok ledelsen 2-0 før Magnus reduserte én gang. Det var ikke nok. Christian er årets Stamley Cup-vinner. Det er så fortjent, så fortjent, godgutten vår.

Så fikk Stigaliga-året en god slutt for absolutt alle.

Resultater:
Semifinale:
Max - Christian 4 - 0
Christian - Max 2 - 0
Max - Christian 0 - 2

Magnus - Johnny 1 - 0 (SD)
Johnny - Magnus 0 - 1

Finale:
Christian - Magnus 1 - 3
Magnus - Christian 2 - 3
Christian - Magnus 2 - 1
 

Ingen kommentarer: